Loading...

Fietstour | Athens Coastline

Fietstour | Athens Coastline 2017-08-24T06:21:55+00:00

Project Description

RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Alle highlights gezien? Op zoek naar een manier om aan de drukte van de Atheense binnenstad te ontsnappen? Met de 4 uur durende Athens Coastline Tour fietst u vanuit het centrum naar de kust, waar we genieten van een Griekse lunch in een taverne op het strand. Onderweg stoppen we bij het Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre, en drinken we een kopje koffie in Petralona, een trendy wijk waar de lokale Atheners ’s ochtends hun koffie bestellen en ’s avonds een cocktail drinken om de nacht in te luiden.

 Cultural Centre

Het Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre is gebouwd in 2016 en huisvest de Griekse nationale opera en nationale bibliotheek. Midden in het nieuw aangelegde park, waar de inwoners van de zuidelijke wijken Athene graag een avondwandeling maken, richt het moderne gebouw haar ogen op de toekomst. In het gebouw zijn bovendien wisselende tentoonstellingen te bezoeken en in de zomermaanden is er een cultureel buitenprogramma variërend van buitensporten tot concerten.

Onze Nederlands sprekende gidsen vertellen je alles over het leven in de Griekse volksbuurten, de Griekse strandcultuur en alle andere vragen die onderweg in je opkomen. Deze fietstour is ideaal als je al een paar dagen, of zelfs al meerdere keren in Athene bent geweest. Je kunt deze fietstour los reserveren, of als verlenging van de Highlights tour of de Alternatieve tour. Vanzelfsprekend is de tour ook als privétour te boeken, zodat je er zeker van bent dat je alleen met je vriendengroep of gezin fietst.

Let's Meet in Athens

Omdat de kust een eindje van het centrum vandaan ligt is deze tour wat intensiever dan de tours die we in het centrum van Athene aanbieden.

Prijs

Prijs vanaf 2 personen €55,-
Prijs vanaf 4 personen €50,-
Prijs vanaf 6 personen €45,-

Ontmoetingspunt

Ons kantoor op Tournavitou 8 (net achter het Thissio treinstation in Psiri).

Wanneer

Deze tour is te boeken vanaf September 2017

Inbegrepen

Enthousiaste Nederlandstalige gids en hippe Cortina fiets. RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Overzicht Let’s Meet in Athens fietstours:

Project Details