Loading...

Fietstour | Highlights van Athene

Fietstour | Highlights van Athene 2018-03-21T19:02:01+00:00

Project Description

RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

De beste manier om Athene te ontdekken is absoluut op de fiets. Tijdens onze 3 uur durende fietstour nemen we je mee langs de hoogtepunten van de stad. We fietsen langs de tempel van Zeus, het parlementsgebouw, de Akropolis, de Nationale tuinen en het oude Olympische stadion. We rijden door de smalle steegjes van de Plaka en ontdekken de buurt rondom de centrale markt. Met deze tour kom je ook op minder bekende plekken waar je normaal gesproken niet zou komen als toerist.

Onze Nederlands sprekende begeleiders vertellen je verhalen over het oude Athene, maar ook over het moderne leven waardoor je de stad echt goed leert kennen en je je onderdompelt in de Griekse cultuur. Deze fietstour is ideaal om aan het begin van je verblijf in Athene te doen. Het is ook mogelijk om met deze tour mee te doen op een electrische fiets.

Fiets je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Naast onze dagelijkse groepstour kun je de highlighttour ook prive boeken.
Je bepaalt dan zelf hoe laat je start en met wie je fietst. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat.

Prijs

30,- EUR pp (voor de groepstour)
vanaf 35,- EUR pp voor de privetour (minimale deelname 4 pers)

Ontmoetingspunt

Ons kantoor op Tournavitou 8 (net achter het Thissio treinstation in Psiri).

Wanneer

Dagelijks om 9:30 uur (wel van te voren reserveren).

Inbegrepen

Enthousiaste Nederlandstalige local, hippe Cortina fiets en een verrassing onderweg. RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Overzicht Let’s Meet in Athens fietstours:

Project Details