Buitenlandstage in Griekenland

Buitenlandstage in Griekenland

Stage lopen is iets dat bij je studie hoort, maar je kan stage ook gewoon gebruiken om werkervaring op te doen. Je bent op zoek naar een bedrijf dat bij je past en waar je zelf denkt veel te leren. Het is dan eigenlijk nog leuker als je een stage doet in het buitenland! Dan leer je niet alleen over wat het bedrijf doet, maar ook over de cultuur en gewoontes van een ander land. Dat is ook een van de redenen dat ik zelf heb gekozen voor een buitenlandstage.

Even voorstellen

Mijn naam is Elise Khalil, ik ben 19 jaar en ik ben sinds kort de nieuwe stagaire van Let’s Meet in Athens. Veel mensen vragen mij waarom ik voor een buitenlandstage heb gekozen. Het antwoord is simpel. Ik wil meer van de wereld zien en als dat tegelijkertijd kan met mijn studie, waarom niet? Voordat ik mijn avontuur in Athene startte, ben ik 4 maanden in Libanon geweest voor een andere stage. Ik ben zelf half Grieks en kom vaak in Athene. Sinds ik stage loop bij Let’s Meet in Athens merk ik dat ik Athene minder goed ken dan ik dacht. Er zijn veel plekjes en bijzondere dingen waar ik nog niet van wist.

Wat zijn mijn taken?

Bij Let’s Meet in Athens ga ik vooral de blogs schrijven en mij bezighouden met social media. Ik ga ook mee met de tours die Let’s Meet in Athens organiseert. Een groot gedeelte van deze buitenlandstage is het ontdekken van Griekenland. Ik word vaak op pad gestuurd, waar ik erg blij mee ben aangezien ik er zelf niet van hou om de hele dag op kantoor te zitten. Mijn taken zijn verschillend en dat maakt de stage voor mij erg leuk. Ik verveel me nooit.

Solliciteren naar een buitenlandstage bij Let’s meet in Athens?

Lijkt het jij ook leuk om stage te lopen in Athene of Thessaloniki? Dan is Let’s Meet in Athens een goed stageadres! Je kunt je aanmelden door je CV op te sturen naar info@meetinathens.eu

2018-02-01T10:26:39+00:00